No shit!

 

Historicky prvá Dailymale súťaž, a to dokonca o vecné ceny!

 

No fakt, tak veľmi vás máme radi, že vám dáme možnosť vyhrať, a to nielen tak hocijakú mindžovinu, ako napríklad tričko s logom DM alebo WS-vé krájač, ale niečo také super, že uvažujeme, že žiadna súťaž nebude a necháme si to my. Štyria z vás totiž môžu vyhrať plyšového votrelca, a síce v štádiu chestburster (po slovensky „hruďotrh“), a to v životnej veľkosti.

 

Ide o úžasných 122 centimetrov chutnučkého votrelčieho plyšáčika, navyše s chvostom vystuženým drôtom, to znamená, že si ho môžete polohovať, alebo využiť ako sexuálnu pomôcku na masturbačnú asfyxiu. Veď koniec koncov, pozrite sa, ako vyzerá. Nie, naozaj, prestaňte robiť teraz všetko ostatné a pozrite sa na to:

 

 

 

Áno, úplne vám rozumieme, toto je jedna z tých vecí, o ktorých ste ani netušili, ako veľmi ste ich chceli, kým ste ich nevideli. Takže čo máte spraviť, aby ste vyhrali?

 

Nemusíte zodpovedať žiadnu trápnu súťažnú otázku typu „Koľko článkov bolo doteraz publikovaných na dailymale.sk?“ alebo „Ktorý člen redakcie Dailymale je najkrajší?“, úplne stačí keď nám pošlete fotku.

 

Fotku čoho?

To práve nevieme, a to je na tom zaujímavé.

 

V podstate sú len dve pravidlá:

 

- musí ísť o foto zhotovenú vami osobne, nie napríklad stiahnutú z freefoto.cz (zaslaním fotky vyhlasujete, že ide o vaše autorské dielo a súhlasíte s jeho zverejnením... blablabla legal stuff... a nesnažte sa nás v tomto osrať, už sme veľa internetov presurfovali, prídeme na to)

 

- reflektujte na názov a slogan tohto webu, preto skúste poslať fotky, ktoré by sa nám ako chlapom mohli páčiť (t.j. asi nie fotku vlastnoručne upečenej sacherovej torty alebo nový vrh šteniatok vášho mopslíka);

 

bonusové body získajú tí, ktorí k fotke dopíšu aj krátky pokec, že čo/kto na nej asi tak je a čo tam robí, to platí najmä v prípade fotiek typu „to som fotil nadrbaný“ alebo „haluška“.

 

Svoje výtvory spolu so stručnými kontaktnými údajmi posielajte na contest@dailymale.sk 

 

Deadline: Sviatok sedembolestnej panny Márie. Tešíme sa!