"Vox populi, vox dei", povie si Lipšic po voľbách, keď Novä získa jedno percento platných hlasov. A hovoríme si to aj my, potom čo sme si pozreli výtvory, ktoré ste nám poslali do nedávno vyhlásenej súťaže. Prísnym nastavením kritérií, konkrétne "pošlite nám hocičo", ste nám prekvapivo neposlali fotky svojich alebo cudzích pŕs a zadkov (aj keď nejaké sa našli), ale fakt ste poslali hocičo. Ste hnusní perfekcionisti a takých nemá nikto rád. A keďže nevieme, ako to teraz vyhodnotiť, urobili sme výber 20 poslaných fotiek, z ktorých vyberiete vy. A aby to bolo ešte horšie, hlasovať môžu iba prihlásení. Muahahahaha!  

 

Fotka č. 01 - Prerastený mopslík

 

 

Čaute, do prílohy vám zasielam foto býčka, ktorého sa mi podarilo vyfotiť starým sony ericsson mobilom v roku 2007 na jednom poľnohospodárskom družstve. Čo si o mne myslel, keď som ho fotil, posúďte sami :P

 

Fotka č. 02 - This is Spartaaa

 

Ahoňte, prikladám svoju fotku letnej adaptácie Kráľa Leonidasa z legendárneho filmu Tristo (slovom 300). Podtitulok (takzvaný kepčn), by mohol byť napríklad 'This is Spartaaa', akurát že to kvôli tomu vedru aj tak nebude počuť.

 

Fotka č. 03 - Smädný kocúr

  

Veľký kocúr, malý kocúr, rumík chutí vždy!

 

Fotka č. 04 - Chuťovečka

 

Chuťovečka ako stvorená pre čitateľov Dailymale. Z Fotomaratónu BA, tentoraz na tému "Postoj chvíľu. Si krásna..."

 

Fotka č. 05 - Oznam

 

 

Bonusový oznam od majstra smeny. 

 

Fotka č. 06 - Pozvánka

 

V lete som si vyrazila prvý krát 28. júla na lov tak vzácneho druhu - slobodných chlapov, aj s kamoškou. Jej návrh bol, aby sme nevyzerali štylizovane, teda ako nadržané baby túžiace po romantickom vagabundovi, ktorý nás bude milovať až do smrti (chápte - bezradne). Tak sme sa tvárili, že si užívame nádherný večer - girls night out...pohodička :) Sedeli sme v nemenovanom podniku a čo sa stalo? Pristúpila ku mne veľmi pekná garážovaná staršia asi 40-45 ročná žena ruka v ruke s mužom, ktorá mi vložila do rúk tento odkaz na pokladničnom bloku.

 

Fotka č. 07 - Na punk

 

Ranná idylka. Vyliezť zo stanu u niekoho na prednom dvore, po ceste si to mašíruje rodinka kačičiek, ja hľadám vhodné miesto kam uložiť to - čo som den pred tým vypil a toto stretnem uprostred križovatky v dedine. Čo alebo kto to je dodnes netuším, nafotené ráno po punkových koncertoch v Bukovine (CZ). 

 

Fotka č. 08 - Sight-seeing

  

Milá redakcia, rada by som sa zapojila do súťaže fotkou, ktorú urobil môj priateľ na služobke v Španielsku, keď mal voľný deň. Ako vidno, sight-seeing si užíval a kochal si oči nielen pamätihodnosťami.

 

Fotka č. 09 - Gang-bang

 

 

Dovolenka, chľast, ženy a...

 

Fotka č. 10 - Bartold

 

Na fotke je Bartold, alebo aj Bartolomej.

 

Fotka č. 11 - Parenting

 

Parenting level: over 9000.

 

Fotka č. 12 - Darček

  

Dobrý! Chcela by som sa touto cestou podeliť o foto darčeku, ktorý sme s kolegynkou vyrobili pre našu neurotickú šéfku. Prijala ho vrúcne. PS: U daného zamestnávateľa už ani jedna z nás nepracuje...

 

Fotka č. 13 - Čo sa skrýva pod krojom cudnej rusínky

 

Ahojte! Posielam fotku do súťaže, pretože ju aj tak nikto nikdy neocení. Jedine takto anonymne som ochotná sa ukázať a tuším, že Vám urobí aspoň trochu radosť :) Pódium bolo vysoko a ja som si zabudla spodničku...

 

Fotka č. 14 - Haluz

 

Čaute, pôvodne som si ani nemyslel, že sa zapojím, ale táto fotka z nedávnej kamarátovej rozlúčky so slobodou presne zapadá do popisu "toto som fotil nadrbaný" a "haluz", takže mi to nedalo a posielam :D

 

Fotka č. 15 - Disco

 

Disco shhhhit!!! 

 

Fotka č. 16 - Planéta opíc

 

Dobrý deň, v prílohe posielam sútažnú fotografiu (aby bolo jasné, že nejde o PS umenie), ktorá by sa dala nazvať Planéta opíc - pokračovanie - zotročenie ľudí psami. Nasnímané v malebnej a rázovitej slovenskej obci Vychylovka, približne pred 2 rokmi.

 

Fotka č. 17 - Kamarát

  

Môj drbnutý kamarát... A čo robí? Proste je :D

 

Fotka č. 18 - Peace

  

Posielam vám svoje veľmi obľúbené foto z ulíc Skopje. Vyžaruje z neho na mňa taký pokoj, mier a vyrovnanosť.

 

Fotka č. 19 - Botička

 

Ahojte, neviem či je teda súťaž aj pre female alebo len pre male určená, ale posielam niečo čo by sa mohlo páčiť... Moje botičky, ktoré robia z neposlušných chlapcov poslušných (radšej).

 

Fotka č. 20 - Tiger

  

S mojim novým miláčikom :-)

 

 

 

 

 

V prípade problému s registráciou nás neváhajte kontaktovať na  pokazenejeto(at)dailymale.sk.